Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Πρόσκληση για το 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για τον έλεγχο του καπνίσματος στην Τρίπολη

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κος Πέτρος Τατούλης και ο Καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο, "Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα", που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και το George D. Behrakis Ερευνητικό Εργαστήριο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Το εν λόγω Συνέδριο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις δράσεων των μαθητών/-τριών σχετικά με το κάπνισμα, μουσικό πρόγραμμα από μαθητές/-τριες, καθώς και βράβευση έργων μαθητών/-τριών, που θα προκύψουν από τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Έλεγχο του Καπνίσματος με θέμα "Κάπνισμα και Περιβάλλον".



Οι μαθητές/-τριες των Ε-ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας συμμετέχουν στο συνέδριο με το μικρού μήκους κινούμενο σχέδιο που δημιούργησαν οι ίδιοι με τίτλο "Θέλω να ζήσω...", το οποίο θα προβληθεί για πρώτη φορά στη διάρκεια του συνεδρίου.


Το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στις 9.00π.μ. από τον σύνδεσμο http://video.sch.gr/live/show/163