Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Σεμινάριο για θέματα Ισότητας στην Τρίπολη - Κ.Ε.Θ.Ι.


                                                                                                      
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) διοργανώνει την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 (Α΄ Κύκλος), καθώς και τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 (Β΄ Κύκλος) στην Τρίπολη, το 11ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής».

Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος και βιωματικά εργαστήρια και απευθύνεται σε γυναίκες αιρετές ή γυναίκες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε εκλογικές διαδικασίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος του σεμιναρίου είναι η εμψύχωση, η δικτύωση και η ενίσχυση των γυναικών προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν, όχι μόνο τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την εκλογή τους.
Καλούμε όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr (και ειδικότερα εδώ: http://goo.gl/QDIcvN).

Για όσες διαμένουν εκτός της πόλης της Τρίπολης, σε απόσταση άνω των 30 χιλιομέτρων, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει δυνατότητα κάλυψης εξόδων μετακίνησης και διανυκτέρευσης.
Το Πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Έργου εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.grή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Κατσαργύρη στο 210 3898009 (από 17/9, 11.00 π.μ – 13.00 μ.μ).

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης


www.gynaikes-politiki.gr, kethi@gynaikes-politiki.gr - Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας: τηλ: 210-3898000, www.kethi.gr



Δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου: