Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Υλικό Συλλόγου Φίλων Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων

Ύστερα από τη δική σας ανταπόκριση με την αγορά των φακέλων υλικού της δουλειάς των μελών του Συλλόγου Φίλων Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Κεντρικής Μακεδονίας, καταφέραμε και συγκεντρώσαμε το ποσό των 130€ και το καταθέτουμε για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.


«Η ηθική και υλική ενίσχυση των ατόμων που στερούνται την αρτιμέλεια και την υγεία, είναι δείγμα έμπρακτης κοινωνικής ευαισθησίας, ανθρωπιάς και υψηλού επιπέδου μιας κοινωνίας.
Ο Σύλλογος Φίλων Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Κεντρικής Μακεδονίας δημιουργήθηκε από ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες - προβλήματα κινητικότητας, ανισότιμη αντιμετώπιση και υποτιμητική συμπεριφορά, όπου θεωρείται μορφή ρατσισμού και κύριο παράγοντα ψυχολογικών τους προβλημάτων. […]
Σκοπός μας είναι να βρισκόμαστε κοντά τους, να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα, τις ανησυχίες τους, να μπορούμε να τους στηρίξουμε ψυχολογικά, ηθικά και υλικά όπως και όσο μπορούμε είτε ατομικά είτε συνολικά όπου μας ζητηθεί και κρίνουμε απαραίτητη τη συμβολή μας ούτως ώστε να αισθάνονται οι ίδιοι αισιόδοξοι, δημιουργικοί και ενεργοί πολίτες.
Το δικαίωμα της ισοτιμίας των ανθρώπων αυτών είναι υποχρέωση της πολιτείας μα και όλων μας για να τους εξασφαλίσουμε μια αξιοπρεπή ζωή.»

Με τιμή για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος,
Παυλόπουλος Απόστολος